barcelona kläder junior Real Madrid har en hand på

barcelona kläder junior Real Madrid har en hand på La Liga-trofén efter nattens 4-1-seger mot Celta Vigo. Zinedine Zidanes lag behöver bara en poäng i söndagens säsongsavslutning i Malaga för att säkra sin första titel sedan 2012. Cristiano Ronaldo, som han har gjort hela tiden hans Madrid-karriär, var stjärnan, portugisen gjorde sina 367:e och 368:e ligamål för att ge Los Blancos en ledning med 2-0.

Ronaldos första mål såg honom överträffa Jimmy Greaves som tidernas bästa målskytt i Europas fem bästa ligor - från och med nu utökar han bara sin ledning. Celta Vigos Iago Aspas blev utvisad i andra halvlek efter att ha fått ett andra gult kort för dykning. John Guidetti drog tillbaka ett mål för värdarna kort därefter, men det blev ingen comeback. Karim Benzema knackade hem i den 70:e minuten för att återställa Madrids tvåmålsledning och Toni Kroos satte körsbäret överst med en smart avslutning två minuter från matchen. slutet.

Ronaldo: Vi kan inte bli självbelåtna Så det var en bra kväll för Real. Men Ronaldo var angelägen om att se till att hans lagkamrater inte kommer före sig själva fotbollströja med namn inför söndagens avgörande match mot Malaga. "Det är fortfarande en match kvar", sa 32-åringen enligt AS. "Vi vet att vi måste fortsätta ända till slutet, och laget har varit riktigt